appartement via Micca

Renovatie van een appartement in Vercelli, Italië

 

Dit appartement in een jaren 60 flatgebouw is groot maar had een drastische renovatie nodig. De bewoners zijn een jong werkend stel. Bijna alle binnenmuren werden gesloopt om een moderner en efficiënte indeling te maken. We maakten een duidelijke scheiding tussen woon- en slaapgedeelte. Nu zijn de smalle keuken en badkamer verdwenen en is het leefgedeelte een riante open space die natuurlijk overvloeit naar het grote balkon op de hoek. Het balkon met barbeque is nu een perfecte plek om met vrienden te loungen. In het slaapgedeelte hebben de badkamer en de slaapkamers functionele en comfortabele afmetingen gekregen. Het is ons zelfs gelukt om er een goede walk-in garderobe in te laten passen.

 

© 2015 - 2018 Stefania Rastellino interior design