Nederlands

INTERIEURADVIES VOOR UW DROOMHUIS

Interieuradvies op maat

Droom je vaak van een nieuw interieur en heb je interieuradvies nodig? Stefania Rastellino interior design biedt persoonlijk interieuradvies op maat voor elk budget. Of het nu gaat om een open keuken, een uitbouw, een nieuwe badkamer of een extra slaapkamer, met mijn creatieve ontwerpen (her)ontdek je de architectonische potentie van je woonruimte.

 

Uw interieurwensen

Een goed interieurontwerp begint bij aandachtig luisteren. Wat is je budget, wat zijn je wensen, wat is overbodig geworden? Afhankelijk van de architectonische mogelijkheden van je huis en je persoonlijke levensstijl maak ik 3D ontwerpen en fotorealistische tekeningen zodat je heel duidelijk kunt zien wat allemaal mogelijk is. De stijlvolle ontwerpen vormen de basis voor jouw woonmetamorfose of verbouwing die ik ook kan begeleiden.

 

Toegankelijk design

Binnenhuisarchitectuur moet toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom bied ik verschillende pakketten en online diensten aan om de investering zo laag mogelijk te houden.

 

EEN ITALIAANSE

TOUCH

 

Als Italiaanse ontwerper in Nederland combineer ik het beste van twee werelden: de Italiaanse liefde voor schoonheid en fijne details en de Nederlandse aandacht voor functionaliteit en efficiëntie.

 

FOTOREALISTISCHE BEELDEN

 

Ontdek door 3D beelden en fotorealistische impressies hoe je eigen interieur eruit kan komen te zien en kies welk ontwerp het beste bij je past.

 

ONLINE, MAKKELIJK

EN SNEL

 

Heb je snel een ontwerp voor je kamer nodig? Stuur me de foto’s van de kamer, een plattegrond met de maten erop en je woonwensen. Binnen enkele dagen ontvang je een op maat gemaakt ontwerp per email.

 

Uw huis goed verkopen

 

Wanneer uw huis te koop staat maar de kijkers niet door de verouderde indeling heen kunnen kijken, kan ik een verbouwingsplan voor u tekenen. Zeggen de kijkers na de bezichtiging dat ze de locatie mooi vinden maar ook dat ze een open keuken, een grotere badkamer of een extra slaapkamer missen? Ik maak een tekening waarin ik laat zien hoe dat kan. De fotorealistische afbeeldingen in mijn tekeningen laten precies zien hoe het huis na de verbouwing kan worden. Dit kan potentiële kopers over de streep trekken. In mijn ontwerpen houd ik rekening met de wensen van de koper en met de laatste woontrends.

© 2015 - 2018 Stefania Rastellino interior design